职称英语考试

当前位置: 大考吧 > 职称英语考试 > 考试真题

2015年职称英语卫生B阅读理解答案及解析

时间:2016-03-19  来源:大考吧  

  Dangers Await Babies with Altitude

  Women who live in the world’s highest communities tend to give birth to under-weight babies, a new study suggests. These babies may grow into adults with a high risk of heart disease and strokes.

  Research has hinted that newborns in mountain communities are lighter than average. But it wasn’t clear whether this is due to reduced oxygen levels at high altitude or because their mothers are under-nourished — many people who live at high altitudes are relatively poor compared with those living lower down.

  To find out more, Dino Giussani and his team at Cambridge University studied the records of 400 births in Bolivia during 1997 and 1998. The babies were born in both rich and poor areas of two cities: La Paz and Santa Cruz. La Paz is the highest city in the world, at 3.65 kilometers above sea level, while Santa Cruz is much lower, at 0.44 kilometers.

上一篇2015年职称英语卫生B概括大意与完成句子答案及解析

下一篇2015年职称英语卫生A阅读理解答案及解析

推荐考讯

相关文章

CopyRight © 2009-2016 大考吧 版权所有